Totální výprodej a slevy na všechno zboží. Ukončení prodeje

Dokonalost spočívá v detailu aneb balení šátků anoniem

Miluju balení dárků a byly doby, kdy jsme měla vánoční dárky zabalené už v říjnu a do prosince jsem je minimálně dvakrát přebalila. (To už nyní neplatí, protože je v prosinci teprve kupuju a jsem ráda, že je do stihnu zabalit aspoň jednou).

Časem jsem se propracovala k sofistikovaným balícím metodám, které zahrnují i vlastnoruční výrobu balícího papíru. Jednou jsem dokonce balila dárky na zakázku a nechybělo moc a nechala jsem se zaměstnat v balící službě.

 

 Návrh bez názvu (2)

 

Viděli jste film Stážista s Anne Hathaway a Robertem De Niro? Ona je provozovatelka e-shopu a on je nově najatý stážista. Pointa filmu v tomto případě není podstatná, ale v čem mě tento příběh inspiroval?

Anne má ve filmu jednu scénu, ve které své podřízené vysvětluje, jak je důležité, aby byl každý balíček před odesláním dokonale zabalený. Jak má každý detail svůj význam a jak velkou roli ten detail hraje.

 

I já chci, abyste ze svého nákupu měli maximální radost. A to nejen ze samotného šátku, ale i z jeho prezentace. Kupujete si něco mimořádného, tak to musí i mimořádné vypadat.

 

Návrh bez názvu (3)

 

Proto je každý šátek úhledně zabalený do hedvábného papíru a provoněn vonným sáčkem s květinovou vůní. Ke každému šátku také dostanete návod na jeho údržbu i způsob úvazu.

 

 

Zpět do obchodu